Ronald de Waal

Ronald de WaalKwaaltjes verhelpen

Ik begon al vroeg in mijn leven allergieën en pijntjes te ontwikkelen. In mijn familie had ik al gezien dat dat veel somberheid en negatieve aandacht gaf. Ik wilde niet klagerig en somber worden zoals mijn vader, ik wilde gezond zijn en positief en voluit in het leven staan. Maar het zat wel diep in mijn systeem.

Het geheim: aandacht geven

Een vriendin adviseerde mij een reiki cursus te volgen. Met je handen pijnen en ongemakken wegnemen paste helemaal in mijn plan.
Tijdens deze reiki cursus leerde ik dat je lichaam zelf precies weet wat er moet gebeuren en dat ook aangeeft. Je hoeft het alleen maar positieve aandacht te geven.  Voor een academicus toch een bijzondere ervaring als je merkt dat het werkt.

Je kunt jezelf helen

Tot mijn eigen verbazing leerde ik dat ik mensen van klachten af kon helpen. De hoofdpijn van mijn man, de schouderpijn van een vriendin, etc. Later leerde ik nog andere technieken zoals Quantum Touch, Instant Healing en de MIR methode. En ook dat bleek prima te werken.
Ook leerde ik dat heling gaat over herkennen van signalen van je lichaam. Dat je lichaam jou precies vertelt als je jouw missie niet leeft. Zo leerde ik dat heling ook bij mijn missie hoort.

Inmiddels help ik om pijn, blokkades en chronische klachten zelf te helen. Ook help ik om je levensmissie te vinden om nieuwe klachten te voorkomen. Ik weet nu dat iedereen het zelf kan doen.

Ruimte voor nieuwe mogelijkheden

Mijn praktijk Ogen Open! staat voor bewust worden van je mogelijkheden en je levensopdracht. In mijn boek ‘Wie ben ik echt? vind jezelf met de passiecirkel’ vind je ook een aantal basistechnieken om op te ruimen.

Algemene voorwaarden

Ogen open! is als gezondheidscoach aangesloten bij de erkende geschillencommissie ‘zorggeschil.nl’.
Cliënten kunnen bij klachten contact opnemen met:
Solo partners,
Malpad 1, 5347 HJ Oss
info@solopartners.nl
telefoon: 085-2010140

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.