De werking van de MIR-Methode

Lekker in je vel in vier weken.

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is ontwikkeld door natuurgeneeskundig therapeut Mireille Mettes en bedoeld voor mensen met lichamelijke klachten die daar zelf iets aan willen doen. Lichaam en geest hangen samen, en zo kun je zelf aan de oorzaak van je klachten werken.MIR-Methode

De methode zorgt ervoor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het werkt zowel lichamelijk als geestelijk helend en is b.v. ook geschikt bij ADHD, PDD NOS en hooggevoeligheidsklachten. Het maakt ook de weg vrij om weer je levensmissie te voelen en je intuïtie te gebruiken.

Het is eenvoudig in je eigen omgeving uit te voeren en effectief. Het kost dagelijks ongeveer twee keer twee minuten. Je hoeft er niet in te geloven om het te laten werken. Het enige dat je nodig hebt is doorzettingsvermogen om het vier weken te blijven doen. Hoe het werkt legt Mireille uit in de video onderaan deze pagina.

De methode geeft voor ongeveer 50% van de gevallen een merkbare vermindering van de klacht. Voor degenen die geen verschil hebben gemerkt biedt een MIR op Maat consult in de meeste gevallen wel een merkbaar verschil.

 

Toelichting en instructie door Mireille

Lees dit voordat je zelf aan de slag gaat! Belangrijke tips

Uitgebreide youtubevideo ondertiteld, met alle achtergronden.

 

Ronald de Waal en Mireille Mettes

Persoonlijk consult
voor snelle en krachtiger werking

Een persoonlijk consult geeft sneller resultaat bij chronische klachten omdat het voor jouw lichaam en situatie is aangepast.
Hoe werkt een persoonlijk consult? Meer informatie.

lees-meer

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.