MIR-methode kring

De MIR-methode is een methode om lekkerder in je vel en dichter bij je missie te komen. De MIR-kring is voor wie al begonnen is met de MIR methode om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Een  MIR-methode begeleider begeleidt het groepsproces en beantwoordt vragen.

Wat doe je tijdens zo’n kring?

Je ontmoet andere mensen die ook de MIR-Methode doen. Dat schept een band. De MIR-Methode begeleider leidt de bijeenkomst en neemt je mee door drie onderdelen:

1. Thema-bespreking. Bewustwording is soms de helft van het helingswerk. Door met elkaar te praten over een thema, word je je bewust van hoe dat bij jou speelt en kun je stappen zetten in je heling. Thema’s zijn bijvoorbeeld ‘onzekerheid’, ‘conflicten’, ‘praten over seksualiteit’, ‘je missie vinden en leven’, etc.

2. Vragenronde. Welke vragen heb je nog? De MIR-Methode begeleider beantwoordt de vragen die je hebt. Misschien heb je een vraag over het doen van de MIR-Methode. Misschien heb je persoonlijke vragen. De MIR-Methode begeleider kan jou dan al tips geven. Je krijgt zo meteen beeld van hoe een MIR-Methode op Maat eruit zou kunnen zien. Je leert ook van de vragen van anderen.

3. Kringheling. Tot slot doet de hele groep de 9 stappen van de MIR-Methode voor één persoon. Die ene persoon is de ‘ontvanger’. Het blijkt dat als de groep zich richt op een persoon, dat deze persoon een sterke heling ontvangt. En… de groepsleden die het uitzenden zelf ook! Mireille heeft hiermee ervaringen tijdens het doen van de maandelijkse webinars, wanneer de hele groep aanwezigen tegelijkertijd de MIR-Methode doet. Lynne McTaggart wetenschapsjournaliste, heeft deze groepshelingen onderzocht en vertelt daarover op haar DVD ‘De verbinding live’. Hierover publiceert ze binnenkort in haar nieuwste wetenschappelijke boek, waarvan de titel nog onbekend is.

Ervaring van een deelnemer:

Het doen van de Mir-methode met meerdere mensen was heel fijn om mee te maken. Ik heb die nacht ook erg goed geslapen en de volgende dag was het net of dingen iets gemakkelijker gingen als normaal. Kleine tegenslagen hadden geen invloed op mijn gevoelstoestand en ik kon beter handelen.

Praktische zaken

In verband met de huidige situatie is ook de MIR kring nu voorlopig gestopt.
In plaats daarvan is er nu een passiekring waarin we elkaar inspireren tijdens de grote veranderingen die nu plaatsvinden

De mir-kring duurt ruim anderhalf uur.
Locatie Amsterdam: in Amsterdam Slotervaart, nabij metrostation Postjesweg. Verzamelen bij mijn huis, van Abbestraat 44.
Bij slecht weer kunnen de eerste vier aanmeldingen in mijn woonkamer.

Kosten: 5 euro, om onkosten van de MIR-Methode begeleider te vergoeden.
Koffie, thee en water en iets lekkers is aanwezig.
Een kring duurt ruim 1 1/2 uur.
Neem een extra vest mee voor het geval je het snel koud krijgt en een kleedje of een kussen. Als je een klapstoel nodig hebt laat het even weten.
Let op! Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Je ontvangt bericht of het wel of niet door kan gaan.
Aanmelden via het contactformulier, o.v.v. Live MIR kring 8 sept

Gebruik onderstaande formulier als je via mail op de hoogte wilt blijven van alle data van alle MIR-kringen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.