MIR-Methode op Maat

Voor jou en je kind, lichamelijk en geestelijk

Bij een ‘MIR-Methode op maat’ consult ontvang je een persoonlijke lijst, gericht op je specifieke klacht, op het helder krijgen van je levensmissie, en op het opruimen van oud zeer. Dit consult is aan te bevelen als er na 6 weken MIR (nog) klachten zijn of verheldering nodig is. Dit geldt vooral voor chronische klachten, ook vage. Ook als je geen klachten hebt dan kun je de methode gebruiken voor het helen van verdriet en oude pijn en voor het vinden van je levensmissie.

Zelf affirmaties of extra MIR zinnen bedenken geeft vaak geen verbetering.

Extra’s

Een persoonlijk MIR-op-Maat consult biedt als extra’s:

  • Eventuele blokkades in de werking van de MIR methode worden getest en opgeheven waardoor de werking krachtiger wordt.
  • Je komt dichter bij jezelf en ervaart meer ruimte en rust. Het werkt merkbaar KRACHTIGER dan de ‘gewone’ lijst met 9 stappen omdat het voor jou op maat is gemaakt. Het geeft zeker een versnelling van ongeveer een half jaar vergeleken met de gewone MIR-methode stappen.
  • Je gevoel van passie gaat meer stromen, je gaat meer stralen. De invloed van jouw OUDERS en, indien van toepassing, van jou op jouw KINDEREN, wordt losgelaten. Oude pijnen en emoties die nog vastzitten in je lichaam worden losgelaten.
  • Versnelling van een DOORBRAAK bij terugkerende klachten en bij ideeen die jou onbewust tegenhouden om je missie te leven. Je ‘blinde vlek’ wordt zichtbaar gemaakt, en een toelichting op oorzaken van herhalende en hardnekkige patronen.
  • Negatieve werking van medicijnen of gifstoffen wordt ongedaan gemaakt waardoor je HELDERDER gaat denken en bewuster wordt van wie je bent en wat je wilt.

Werkwijze

Een consult kan in de praktijk maar ook op afstand via telefoon of internet. Je krijgt zinnen om onder begeleiding te aaien. Ik zoek tevoren naar de oorzaken van jouw specifieke klacht(en) volgens het systeem van de MIR methode. Achter elke stap ligt vaak een diepere oorzaak die voor iedereen verschilt. Je krijgt een instructie over de werkwijze en een op jouw specifieke klacht(en) toegesneden (MIR methode op maat) lijst mee naar huis waar je zelf een aantal weken mee aan de slag kunt.  Daarna kun je zelf met de gewone MIR lijst verder gaan, soms is er daarna nog een vervolgafspraak nodig om sneller te kunnen helen.

Waarom Ronald de Waal?

Ik laat zien hoe jouw klachten verband hebben met het niet leven van je missie. Vaak lopen we in het spoor van onze ouders of van wat anderen vinden. Zodra je dit kunt loslaten wordt je missie duidelijker. Dan is het makkelijker om positief te zijn en zelf verder de blokkades in je lichaam op te heffen.
Mijn specialiteit is dus de oorzaken achterhalen met betrekking tot stap 3 en stap 9, dit werkt sterk bij ‘oude zielen’, gevoelsmensen en ook bij gevoelige kinderen die b.v. last hebben van autisme of ADHD. Bij hen is het vooral voor de OUDERS van belang om de MIR-Methode te gaan doen, omdat de kinderen meteen zullen reageren op de verandering bij de ouders. Daarbij zal niet alleen jouw persoonlijke missie, maar ook je MISSIE als ouder langzaam helderder worden.

Kosten:   €  125  – via Skype, telefoon of in de praktijk bij mij thuis.

Duur: ongeveer 1,5 uur
Inclusief: Inventarisatie van de beginwaarden, inventarisatie van de resultaten en tips voor het vervolg in een evaluatiegesprek na ongeveer 4 weken.
NB: Ik bereid me zorgvuldig voor op jouw situatie en wat er nodig is, minimaal 1 uur om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De kosten zijn dus voor minimaal 2,5 uur.

Ervaringen met de MOM sessies

Ik denk dank zij het ‘mirren’, dat er af en toe een vrijwel permanente controledrang zo maar van me af valt. Dat voelt ONBEKOMMERD. En daar ben ik erg blij mee. Waarvoor hartelijk dank. – Conny

Ik heb in mijn leven allerlei therapieën gevolgd. Voelde me altijd ongelukkig en werd overgevoelig voor prikkels. Na 3x een MIR Op Maat (MOM) ben ik veel meer gelukkig met mijzelf en de prikkelgevoeligheid is drastisch verminderd. Ik kan nu eindelijk verder met mijzelf (en de MIR natuurlijk) – Ellie Golbach

Contact over jouw situatie
ga naar het contactformulier

Ik maak meteen een afspraak:

http://www.lekkerderinjevel.nl/privacybeleid/
lichamelijk en geestelijke klachten / physical and psychologicl issues
niet op zaterdagavond en zondag/ not on saturday evening and sunday

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.