Logosynthese®

Logosynthese® van Dr. Willem Lammers

Logosynthese is een model om je waarnemingen, gedachten en gevoelens in overeenstemming te brengen met wat je in je diepste wezen bent. Willem Lammers noemt dat je Essentie. Het mensbeeld achter het model  gaat er vanuit dat lijden ontstaat als je contact met deze Essentie verloren gaat, en met behulp van Logosynthese kun dat contact herstellen. Dan krijgt het leven zin, en jij krijgt weer/meer zin het leven: Het lijden staat niet meer in de weg.

Om dit te bereiken, werkt Logosynthese met precies geformuleerde zinnen, die blokkades in je energiesysteem oplossen. Je zoekt een thema, je werkt het uit, je zegt de zinnen en laat ze inwerken. Het resultaat is opluchting en een diepe ontspanning, hoe pijnlijk het thema ook was.

Bij minder belastende thema’s kun je goed zelf met Logosynthese werken: Zie daarvoor Willem’s boek „Wonderen met woorden“ of het e-book „Een stroom van energie“. Als je een gedegen achtergrond hebt in coaching, counselling of psychotherapie kun je de opleiding in Logosynthese volgen. Je leert dan om belastende gevoelens te verminderen, traumatische ervaringen te neutraliseren en storende overtuigingen op te lossen. De werkwijze van Logosynthese is voor cliënten en voor jezelf een stuk minder belastend dan klassieke methoden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.