Lekker in je vel heling/consult

‘Lekker in je vel’ is gedeeltelijk een klassieke healing met de handen, met de MIR methode als huiswerk om zelf te doen.

Lekker in je vel bij alle klachten
In principe is er bij alle emotionele en lichamelijke klachten aanzienlijke verbetering mogelijk. Mijn cliënten hebben tot nu toe veel verbetering op het gebied van spier, gewrichts- en loopproblemen. Ook heeft het geholpen bij gebrek aan eigenwaarde, gewichts- en verslavingsproblemen.

Inhoud van het consult
We bespreken wat er geheeld moet worden en wat de oorzaak ervan kan zijn.  Veel klachten zijn gekoppeld aan een negatief gedachtepatroon of negatieve emoties. We onderzoeken dus klachten en gedachten. Afhankelijk van de klacht werk ik op afstand of met mijn handen aan het oplossen van de oorzaak. Meestal is dit een combinatie.

Huiswerk
Je krijgt een persoonlijke MIR lijst mee als huiswerk voor een blijvend en effectief resultaat. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. En dat doe je helemaal zelf.

Hoeveel consulten?
Het eerste consult zet veel in werking en de klacht zal tijdelijk verminderen of juist eerst maximaal twee dagen verergeren. In ongeveer de helft van de gevallen is 1 behandeling afdoende. Soms zijn er twee behandelingen nodig voor het oplossen van de oorzaken en/of verdwijnen van de  klacht(en). Bij healing op afstand via skype (jazeker, dat blijkt ook goed te werken) zijn er soms drie behandelingen nodig.

Consultduur: 90 minuten per behandeling
Kosten:  €  125,-  per consult/behandeling,  1 uur voorbereiding in inbegrepen.

Pakket: consult incl. behandeling tot er bevredigend resultaat is, max 3 keer € 195

Vraag meer informatie over jouw situatie
via het contactformulier

aanmelden

4 reacties

  1. Een poosje geleden een healing ondergaan bij Ronald. Had daar geen poisitieve verwachting bij, maar het tegendeel heeft hij bewezen. Acht jaar geleden een operatie aan mijn heup ondergaan waarbij de chirurg een fout heeft gemaakt en ik dus tot op heden een onwillige voet heb waar nauwelijks, of geen gevoel in zit. Na de healing is daar duidelijk verandering in opgetreden. Ben ik zeer dankbaar voor en wil zeker nog een keer kijken of ik uiteindelijk, door de healing, meer grip op mijn looppatroon krijg. Ronald…thanx

  2. Ik had stekende pijn in mijn voet, diagnose was ‘hielspoor’. Na 1 behandeling kan ik al weer goed lopen en ook met het uit bed komen is er geen pijn meer.

  3. Na mijn voet ook mijn schouders maar eens onder handen ( letterlijk en figuurlijk ) laten nemen. Ook dáár nu een beter gevoel. Blijft in de gaten houden. Maar Ronald is goed in zijn vak dus de weg daar naar toe is heel open en makkelijk te vinden.

  4. Ik zocht na gestart te zijn met de http://www.mirmethode.nl een coach omdat ik sneller resultaat wilde. Ik kwam via de site uit bij Ronald, ik heb een goede ervaring omdat ik nu na 3 MIR coachings sessies al de resultaten ga ervaren. Dit traject gaat op en neer maar dat hoort erbij.
    Ik ben van plan om in een volgend stadium met Ronald te bekijken wat mijn Passie is qua carrière zodat ik iets kan gaan doen wat ik leuk vindt.

Reageren is niet mogelijk