Gebruik de kracht van je lichaam

Je lichaam is intelligent

Je lichaam geeft signalen af over haar toestand. Een pijn in je milt bij het hard rennen is bijvoorbeeld een signaal dat je lichaam zuurstoftekort heeft. Maar het kan ook een signaal zijn dat een geestelijke oorzaak heeft.

Denk aan vermoeidheidsklachten, depressief gevoel, onzekerheid, hyperactiviteit, lichamelijke klachten en pijn. Als je nalaat om deze signalen te herkennen dan is de kans groot dat je lichaam harder gaat protesteren. Het is vaak handig om te kijken of er ook een geestelijke oorzaak aan te koppelen valt. Het zegt natuurlijk niet alles, ons lichaam is tenslotte ook nog eens vervuild met allerlei gifstoffen uit ons milieu.
Maar intelligentie is overal in ons lichaam aanwezig, je lichaam reageert op jouw gedachten. Denk aan de beïnvloeding van waterkristallen van Emoto. De intelligentie van jouw lichaam is zo krachtig dat ze je kan helpen in je herstel.

Ons hart heeft meer kracht dan ons brein

In mijn nieuwste boek: ‘Wie ben ik echt?’ schrijf ik over de kracht van het hart:
‘Het hart kent een veel grotere energie dan de hersenen, zo is bijvoorbeeld bewezen dat jouw hartslag de hartslag van andere mensen in je omgeving be├»nvloedt.’ De magnetische stroompjes rond het hart schijnen wel 5000 keer sterker te zijn dan in de hersenen. Dat heeft tot gevolg dat ons hart meer invloed kan hebben dan ons brein.
De arts Pearsall schrijft bij voorbeeld over de eigenschappen van het hart:

1) Het is de meest krachtige orgaan – de grootste generator van elektromagnetische energie in het lichaam.

2) Het reageert op elektromagnetische energie buiten haar lichaam. Het reageert o.a. ook door neuro hormonen het lichaam in te sturen.

3) Het hart is een geleider van de energie van de lichaamscellen. De subtiele vorm van energie die wordt afgegeven, uitgevoerd, en ontvangen door het hart is vodoende om significante veranderingen in de cellen van het lichaam te veroorzaken.

4) Alle harten wisselen informatie en energie uit met andere harten en breinen.

 

Kom weer lekker in je vel te zitten

Samengevat: We kunnen veel meer dan we denken als we de intelligentie en kracht van ons lichaam gaan gebruiken.
Het lijkt bijvoorbeeld logisch om je hartenergie in te zetten om je lekker in je vel te voelen.

Ga de uitdaging aan en probeer een van de technieken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.