Jouw gedachten en je lichaam

hoofdkleinJe gedachten beïnvloeden je lichaam

Aan veel kwalen is een geestelijke oorzaak te koppelen. Daar was ik al vroeg achter en daarom ben ik op zoek gegaan naar manieren om mijn gezondheid positief te beïnvloeden.

Van positieve gedachten krijg je energie, waardoor je vrolijk wordt en meer gaat stralen. Blijheid, vergeving en hartenergie houden onze cellen fit. Door lief te hebben ben je één met het leven, dan laat je de beperkingen van het denken en het ego niet de baas worden. We hebben allemaal een herinnering aan onze oorsprong en ideale toestand. Dat bewustzijn is de werkelijke aard van de mens. Je kunt medicijnen gebruiken, en het zal de symptomen zeker verlichten of verhelpen, maar echte blijvende genezing gebeurt op het niveau van de ziel.

Oude gedragspatronen kosten energie

Negatieve gedachten en oude aangeleerde gedragspatronen die niet meer werken kosten je energie en belasten je hele lichaam. Roddel, ruzie, vloeken, cynisme, je kunt je er niet alleen slecht bij voelen maar er ook echt ziek van worden. Wees eerlijk en kijk naar je negatieve gedachten en naar gevoelens van wrok. Je hebt er meer dan je denkt, je herhaalt ze namelijk elke dag, al zijn ze nog zo klein. Het zondert je af van alles en iedereen.
Laat ze los, in je eigen belang. Want stress, pijn en ziekte, dat wil je toch niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.